UPCOMING TRAINING PROGRAMS

The training programs that I deliver are mostly in-company and often customized sessions. Here you can read all about how I can facilitate you and your organization in the process of change. 

On a regular basis I deliver training programs with an open registration. These programs are sometimes hosted by branko Broekman and sometimes by the people and organizations I collaborate with.

On this page you will find an overview of the upcoming training programs with an open registration. Consult the website of the organizing party to learn more about the training program and to register. 

APPLIED CREATIVITY-
FUNDAMENTALS

Language
Dutch

When
June 2 -4, 2021

Where
The Netherlands

Registration
www.cocd.org

Aan het begin van de zomer ben ik de trainer voor de Applied Creativity Fundamentals opleiding van COCD. Tijdens deze sprankelende en effectieve training worden deelnemers van begin tot eind verrast.

Je leert hoe je op een handige manier tot aansprekende oplossingen kunt komen voor allerlei vraagstukken. Het gaat over creatief denken en over productief brainstormen. De opleiding laat je ervaren hoe het creatieve proces verloopt en wat creatief denken oplevert.

Gedurende drie dagen maken deelnemers actief kennis met de verschillende stappen van het creatieve proces. Ze onderzoeken hoe creativiteit toe te passen in het werk.

Wil jij aan het fundament van je creatieve vaardigheid bouwen? Reserveer dan hier je plaats voor deze opleiding.

 

APPLIED CREATIVITY-
ADVANCED PROGRAM

Language
Dutch

When
Starting from September 15, 2021

Where
Several locations in Belgium &
in the Netherlands

Registration
www.cocd.org

De COCD opleiding Applied Creativity – Advanced is dé referentie voor wie zich graag wil verdiepen in het stimuleren van de creatieve mindset en het begeleiden van creatieve processen.

Tijdens deze intensieve en boeiende opleiding wordt creativiteit in verschillende facetten belicht, zowel op individueel niveau als op team- en organisatieniveau. Het Creative Problem Solving (CPS) Model loopt als rode draad doorheen de opleiding. De opleiding is wetenschappelijk onderbouwd en biedt je veel oefenmogelijkheden, waardoor jij het creatieve proces grondig in de vingers kunt krijgen.

In zes blokken van 2 dagen, met elke keer een vooravond, verdiep je je in het toepassen van het creatief denken. En ik loop alle blokken met je mee als coordinator en facilitator. Na deze zes blokken ga je als groep de uitdaging aan om in negen maanden een creatieve verandering tot stand te brengen in een learning lab.

Op 15 september start er weer een nieuwe editie van deze opleiding. Meer informatie over het Advanced Program vind je op de website van COCD. Daar kun je je ook aanmelden.

CREATIEF LEIDERSCHAP
FOUNDATIONS

Language
Dutch

When
October 7 & 8, 2021

Where
The Netherlands

Registration
www.cocd.org

Samen met Amir Nazar geef ik de COCD opleiding Creatief Leiderschap Foundations. Een tweedaagse opleiding waarin je de kneepjes van creatief leiderschap leert.

Op een actieve manier ervaar je hoe je de mensen waar je mee samenwerkt productief laat denken en krijg je een overzicht over het hele traject van een innovatie. Je krijgt inzicht in hoe creatief denken bijdraagt aan de effectiviteit van leiderschap. Het Systeemmodel van een Creatieve Verandering geeft je daarbij handvatten waar je op kan steunen om een verandering te leiden en regie over het proces te houden.

De opleiding is ideaal voor elke leidinggevende van een team of organisatie of voor elke ondernemer die meer wil halen uit zijn team dan hij zelf kan bedenken. Iets voor jou? Meld je dan aan via de COCD website.

MASTER FACILITATION

Language
Dutch

When
November 10 – 12, 2021

Where
The Netherlands

Registration
www.cocd.org

 

Het Master Facilitation programma is een driedaagse opleiding speciaal bedoeld voor hen die beschikken over een stevige voorkennis van het creatieve proces en het faciliteren hiervan beheersen, én die zich dolgraag willen verbeteren in het faciliteren van het creatieve proces in groepen. 

In de opleiding wordt je je bewust van je eigen houding en gedrag en de invloed daarvan op de groep en het resultaat van je sessie. Je leert hoe je een krachtenveld kunt beinvloeden en de fijne kneepjes van het faciliteren van het creatieve proces. 

Robert Verheule en ik vervullen tijdens de opleiding de rol van trainer en inspiratiebron. Wil je je aanmelden voor dit verdiepende en ervaringsgerichte programma? Ga dan naar de website van COCD. Daar vindt je ook details over de opleiding, prijzen en praktische informatie.