UPCOMING TRAINING PROGRAMS

The training programs that I deliver are mostly in-company and often customized sessions. Here you can read all about how I can facilitate you and your organization in the process of change. 

On a regular basis I deliver training programs with an open registration. These programs are sometimes hosted by branko Broekman and sometimes by the people and organizations I collaborate with.

On this page you will find an overview of the upcoming training programs with an open registration. Consult the website of the organizing party to learn more about the training program and to register. 

MASTER FACILITATION

Language
Dutch

When
October 30 & 31 and November 1, 2019

Where
Amersfoort, the Netherlands

Registration
www.cocd.org

 

Het Master Facilitation programma is een driedaagse opleiding speciaal bedoeld voor hen die beschikken over een stevige voorkennis van het creatieve proces en het faciliteren hiervan beheersen, én die zich dolgraag willen verbeteren in het faciliteren van het creatieve proces in groepen. 

In de opleiding wordt je je bewust van je eigen houding en gedrag en de invloed daarvan op de groep en het resultaat van je sessie. Je leert hoe je een krachtenveld kunt beinvloeden en de fijne kneepjes van het faciliteren van het creatieve proces. 

Wil je je aanmelden voor dit verdiepende en ervaringsgerichte programma? Ga dan naar de website van COCD. Daar vindt je ook details over de opleiding, prijzen en praktische informatie. 

APPLIED CREATIVITY-
ADVANCED PROGRAM

Language
Dutch

When
Starting from December 11, 2019

Where
Several locations in Belgium &
in the Netherlands

Registration
www.cocd.org

De COCD opleiding Applied Creativity – Advanced is dé referentie voor wie zich graag wil verdiepen in het stimuleren van de creatieve mindset en het begeleiden van creatieve processen.

Tijdens deze intensieve en boeiende opleiding wordt creativiteit in verschillende facetten belicht, zowel op individueel niveau als op team- en organisatieniveau. De opleiding is wetenschappelijk onderbouwd en biedt je veel oefenmogelijkheden, waardoor jij het creatieve proces grondig in de vingers kunt krijgen.

In zes blokken van 2 dagen, met elke keer een vooravond, verdiep je je in het toepassen van het creatief denken. Het Creative Problem Solving (CPS) Model loopt als rode draad doorheen de opleiding. En ik loop de hele training met je mee als coordinator en facilitator.

Op 11 december 2019 start er weer een nieuwe editie van deze opleiding. Meer informatie over het Advanced Program vind je op de website van COCD. Daar kun je je ook aanmelden.

MASTERCLASS CREATIEF EN INNOVATIEF LEIDERSCHAP

Language
Dutch

When
December 17, 2019; January 14, 2020; and February 18, 2020

Where
HOI, Antwerp, Belgium

Registration
www.cocd.org

Samen met Erik op ten Berg en Ramon Vullings geef ik de Masterclass Creatief en Innovatief Leiderschap van COCD in House of Innovation (HOI). Een 3-daagse Masterclass die voorbij de ideeën gaat en zich richt op hoe vernieuwingen in de wereld te zetten!

Een eerste dag die zich richt op creatief leiderschap en vaardigheden voor de 21ste eeuw. Een tweede dag over hoe je het Creative Problem Solving proces toepast bij verandering. En een derde, laatste dag vol met innovatief leiderschap vanuit cross-industry perspectief.

De Masterclass wordt gegeven in het House Of Innovation in Antwerpen op 17 december 2019, 14 januari en 18 februari 2020.

Meer informatie over deze inspirerende driedaagse vind je op de website van COCD. Daar kun je je ook aanmelden.